İlişkide Ustalık Semineri


Hayatımızın kalitesi ‘iletişim’ marifetimiz kadardır!
İletişimde ustalaşmak, yaşamda ustalaşmaktır aslında...
Peki.. gerçekte iletişim zannettiğimiz gibi mi?
Keşke…
Aynı dili konuşmak, aynı evde yaşamak,
kariyerli olmak yeterli olsaydı iletişim ustalığı için.
Oysa…
İletişimin herkes için geçerli stratejilerini bilmeye ihtiyacı var insanın..
Geçmişini, kararlarını, alışkanlıklarını,
geleceğini değerlendirmek,
kendini daha iyi tanımak, güçlü ve zayıf yanlarını fark edip,
yeniden dizayn etmek isteyenler için
seminerimize davetlisiniz...

Yorumlar

  1. Hayata nasıl yön veririm benim bu hayatta ki yerim ne işte bunlar bu eğitmle ortaya çıkıyor tavsiye ediyorum iyiki aldım bu eğitimi 🌼🌻Güler hocama teşekkür ediyorum .

    YanıtlaSil
  2. Hep arayışlar içinde olupta tuğlaları yığmış yığmış ama bir duvar örememiş kurumuş yaprak gibi bir ordan bir oraya savrulan tüm gerçek ve gerçekten ne diye tüm soran her kes için öneriyorum.
    Hayatın gerçek ilmi
    Emeği geçen Tüm Hocalarımızdan Allah razı olsun

    YanıtlaSil
  3. 4 senelik universite hayatimda epistemoloji kelimesi cok gecti ama gercekten neymis bu egitimde anladim , hayatimizdaki kavramlarin anlamini bilmenin konforunu yasiyorum iyiki aldigim bir egitim

    YanıtlaSil
  4. Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi insanın hayatına ışık tutan bilgiler veren, dünkü ben ile bugünkü ben arasındaki dönüşüme destek olan, dününe göre kendine birçok özellik kattığın ilimdir. Geçmiş deneyimlerden faydalanarak, geleceğe yön verir. Gerçekten bahseder, gerçeğin tek olduğunu anlatır.

    Deneyimsel Tasarım Öğretisi ‘nin katkısı nedir?
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi hayatın içinden örnekler vererek, bir konuya okadar çok şahit örnekler sunar ki, tutarlı bilgi olduğunu test etme imkanı sağlar. Gerçeğin tüm ilkelerini sunarak, bilgiler arasında yolculuklar yaptırır.

    Neden Deneyimsel Tasarım Öğretisine neden katılmalıyım?
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi tüm zamanlar, tüm insanlar, tüm mekanlarda geçerli gerçeklik sunuyor.
    İnsan gerçeği duyduğu anda etkileniyor. Zaten ömür boyu gerçek aranmaz mı? Hayatın gerçeğini anlattığı için, insan fayda görür. Öğrenilen bilgiler faydalı ve hızlıca hayata geçirilebilir.
    Eş ile problemler, iş sıkıntıları, çocuğumla başım dertte.... insanların problemleri benzer aslında. Bu problemleri çözebilir hale gelir insan Deneyimsel Tasarım Öğretisi bilgileriyle.

    Deneyimsel Öğreti nedir ve hakkında konuşulanlar neler?
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi insana kendi hayat sahnesinden neyi nasıl yaparsa, nasıl bir durumla karşılaşacağını anlatır. Tabii bu insanın egosuna ters olandır. Öyle değil mi, biz hep haklıyız, hep haklılığımızın savaşını vermez miyiz???? Gerek bilgilerin egoya ters gelmesinden, gerek beklentilerin farklılığından olumsuz yorum yapanlar da karşılaştığım bir program.
    Deneyimsel Tasarım Öğretisi müfredatındaki bilgileri duyup da, hayatı çok daha iyi hale dönüşen okadar çok insan var kiiii... Anlatılan bilgilerin kıymetini anlamak önemli.

    Deneyimsel Tasarım Öğretisinin Eşimle İlişkime katkısı?
    İnsan bu eğitimden sonra neyi neden yaptığını bilir hale geliyor. Kadın ve erkeği çok başka pencerelerden tanıyor. Bu tüm ilişkileri bakışını başkalaştırıyor. Eşim olumlu değişimimden bir hayli mutlu :)

    Deneyimsel tasarım Öğretisinin İlişkilere katkısı nedir?
    Gerçek tek olduğu için, bilgileri hayatın her yerinde kullanabiliyor insan. Kocayla ilişkisi düzenleniyor, kayınvalide ile ilişki de kıvama geliyor, çocukla da...
    İnsanların davranışlarının ardındaki gerçeği anlamak büyük başarı değil mi sizce de?

    Deneyimsel tasarım öğretisi katkısı iş hayatıma katkısı?
    İnsan günümüzde işte çalışan değil yalnızca, evde çalışan, yolda çalışan, çocuğa yemek yedirirken çalışan, karısıyla otururken çalışan...
    İnsan günümüzde evdeyken evde değil sadece, işteyken aklı evde, arkadaşıyla otururken telefonla eve bağlanan, toplantıda evin sorunlarını takip eden...
    Yani insan olduğu yerin hakkını vermeyi günümüz şartlarında unutan oluyor çoğu kez.. Evdeysen evde, işteysen işte, yöneticilerle ilişkiler kıvamlı, altındakilerle sınırları belirlenmiş ve sevecen... İnsanların hareketlerini tahlil edebilen olunca, iş hayatı da yoluna koyulmaz mı sizce?

    Deneyimsel Tasarım Öğretisi insana olumlu çokça katma değer sunar. Yeterki kişi onu alabilsin ve hayatında uygulasın. Gerçek tektir. Gerçek bilgiyi ister çorba yaparken kullanırsınız, ister sevgilinizle sohbet ederken, heee bu arada çorbanın tuzunu, sohbetin dozunu kaçırmayasınız :)
    Deneyimsel Tasarım Öğretisiden çokça fayda görmüş bir dost selam eder :)


    YanıtlaSil

Yorum Gönder